Ankara Diş Polikliniği

Artık yeni polikliniğimizde hizmet sunuyoruz.

Pandemi döneminde almış olduğumuz standart tebdirlerimize ek olarak aşağıda özellikle sahip olacak polikliniğimizle siz değerli hastalarımıza çok daha güvenli bir ortamda hizmet sunacağız.

Yeni Tedbirlerimiz Neler?

Yeni poliklinik binamız pandemiye özel bir sağlık sitesi olarak tasarlanmıştır. Özellikleri aşağıda sıralanmıştır.

1. Hepa filtreden geçirilmiş %100 taze hava

Binanın tamamı bu şekilde ile havalandırılmaktadır. İçeriden emilen hava tekrar dolaşıma verilmemekte, doğrudan dışarıya atılmaktadır.

2. Negatif basınçlı tedavi odaları

Tüm diş tedavi odaları negatif basınçla havalandırılmaktadır. CDC (Amerika Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi)’nin önerdiği gibi saatte en az 6 hava değişimi kriteri sürekli olarak sağlanmaktadır. Aerosollü işlem yapılırken, özel emiş sistemi ile birlikte bu değişim oranı saatte 12 hava değişimi olarak planlanmıştır. Yani tedavi odasının havasında bulunabilecek bulaştırıcı herhangi etken, polikliniğin diğer birimlerine geçemeden dışarıya atılmaktadır.

3. Aerosol emiş sistemi.

Tüm tedavi odalarımızda Nederman hava emiş sistemleri bulunmaktadır. Diş tedavileri sırasında ortaya çıkan aerosol (sis) bulaşıcı hastalıkların yayılmasında en riskli kaynaklardandır. Bu tür sistemlerle risk kaynağında bertaraf edilmektedir. Emilen hava tekrar dolaşıma sokulmadan ve hepa filtreden geçirilerek dış ortama atılmaktadır.

Yeni Adresimiz:

Poliklinik adresimiz “Mustafa Kemal Mahallesi 2120.Cadde 2156.Sokak Casanita Sitesi No:20B Çankaya/ANKARA” olacaktır. Lütfen not almayı unutmayınız.

Google haritalarındaki konumumuz için tıklayınız.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir